Μέχρι σήμερα

Posted by admin 30/12/2014 0 Comment(s)

 

Η παρουσία μας στο χώρο του ρολογιού και του κοσμήματος ξεκίνησε το 1960, όταν ο Βασίλης Μπαντούνας εργάστηκε για πρώτη φορά δίπλα σε καταξιωμένους τεχνίτες του κλάδου στην Τρίπολη. Το 1969 αυτονομείται επαγγελματικά και δημιουργεί το πρώτο του προσωπικό εργαστήριο στην οδό Χατζηχρήστου. Στη συνέχεια, το 1972, το κατάστημα μεταφέρεται σε κεντρικότερο σημείο της πόλης στην οδό Δεληγιάννη, όπου δημιουργείται ένας ευρύτερος και σταθερότερος πελατειακός κύκλος.

 

Το κατάστημα παρέμεινε εκεί για έντεκα χρόνια, μετά την πάροδο των οποίων μεταστεγάστηκε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 28 (τότε Κωνσταντίνου ΙΒ). Έτσι από το 1983 το κατάστημα βρίσκεται στον εμπορικότερο δρόμο της πόλης όπου λειτουργεί μέχρι και σήμερα.

 

Το 1996 ο Νίκος Μπαντούνας, γιος του Βασίλη, εισέρχεται στον κλάδο της κοσμηματοποιίας σπουδάζοντας σχέδιο, κατασκευή κοσμήματος και αδαμαντολογία, συνεχίζοντας έτσι την οικογενειακή παράδοση.

 

Το 2003 και με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι χρόνων λειτουργίας του καταστήματος στον ίδιο χώρο, προχωρήσαμε στην ανακαίνισή του, υιοθετώντας ένα νέο ύφος τόσο σε σχέση με τη διαμόρφωση του χώρου όσο και με τις επιλογές των κοσμημάτων. Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, παρακολουθώντας τις σημαντικότερες εκθέσεις κοσμημάτων- ωρολογίων και αναζητώντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, καταφέρνουμε να διαφοροποιηθούμε, προσφέροντας στην πόλη ποιοτικές και ιδιαίτερες επιλογές σύμφωνα με τα λεγόμενα των καταναλωτών της.

 

Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, το Μάιο του 2012, μεταφερόμαστε στο ακριβώς δίπλα κατάστημα, στον αριθμό 30 του ίδιου δρόμου. Στόχος μας, σε ένα μεγαλύτερο και αρτιότερο χώρο, να παρουσιάσουμε ιδανικά την ποικιλία των προϊόντων μας με κύριο μέλημά μας την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού μας, δεδομένου ότι στο νέο μας κατάστημά προσφέρουμε αποκλειστικές συνεργασίες επίπέδου «shop in shop» και αντιπροσωπεύουμε ως επίσημοι συνεργάτες πολλές διάσημες φίρμες ρολογιών και κοσμημάτων.

 

Loading...
Loading...
Loading...