Το όραμά μας

Posted by admin 30/12/2014 0 Comment(s)

 

Αγαπητέ Επισκέπτη, οι τέχνες της χρυσοχοΐας και της ωρολογοποιίας έχουν συνδυαστεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια με την πολυτέλεια και την κομψότητα. Ο χρυσός, με ιστορία πάνω από πέντε χιλιάδες χρόνια, δεσπόζει στον ανθρώπινο πολιτισμό ως το πολυτιμότερο μέταλλο, που κόσμησε από σύμβολα θεών και αυτοκρατόρων, μέχρι ιδιαίτερες προσωπικές στιγμές...

 

Στιγμές που προσμετρώνται στους προσωπικούς "θησαυρούς" και καταμετρώνται με έναν από τους πιο ιδιαίτερους μηχανισμούς που εφηύρε ο άνθρωπος, το ρολόι. Μια λεπτεπίλεπτη κατασκευή, που αρχικά χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει την πρακτική ανάγκη της καταμέτρησης του χρόνου και εξελίχθηκε σε ενδεικτικό στοιχείο κοινωνικής επιφάνειας και προσωπικού στυλ.

 

Εμείς, επιδιώκοντας εδώ και περίπου μισό αιώνα να αποτελούμε άλλον έναν κρίκο στη συνέχεια της ιστορίας του ρολογιού και του κοσμήματος, επιλέγουμε αλλά και κατασκευάζουμε για εσάς ιδιαίτερες δημιουργίες υψηλής αισθητικής και ποιότητας, που φιλοδοξούν να αποτελέσουν ενθυμήματα των ομορφότερων στιγμών σας, να ντύσουν με πολυτέλεια την καθημερινότητά σας, να χαριστούν σαν δείγμα των ευγενέστερων συναισθημάτων σας.

 

Το όραμά μας είναι, το να συμμετέχουμε στις ιδιαίτερες στιγμές σας, με «κάτι να θυμίζει...»!

 

Κάτι, να θυμίζει την αγάπη σας. Κάτι, να καθρεπτίζει τα συναισθήματά σας. Κάτι, που θα φέρνει στο νου μετά από πολλά χρόνια εκείνη την ξεχωριστή μέρα της προσωπικής σας ιστορίας.

 

Στηριζόμενοι στην ειλικρινή σχέση που έχουμε δημιουργήσει μαζί σας στο διάστημα αυτής της πολυετούς συνεργασίας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα συνεχίζουμε με το ίδιο μεράκι και την ίδια δύναμη να υπηρετούμε την καλαισθησία αλλά και την ποιότητα στο σύγχρονο ρολόι και κόσμημα.

 

Φιλικά,

Νικόλαος Β. Μπαντούνας

 

 

Loading...
Loading...
Loading...